Rojena sem leta 1976 na Ptuju. Od svojega sedmega leta sem odraščala v ločeni družini, ki prinaša v medsebojne odnose posebno dinamiko razumevanja in prilagajanja drug drugega v družini. Stara sem bila 19 let, ko sem na fakulteti spoznala svojega sedanjega moža Tomaža. Po končani fakulteti pa sem se vpisala na podiplomski študij v Ljubljani, kjer sva skupaj s Tomažem doštudirala specialistični študij Relacijske terapije.

Med študijem sem se aktivno udeleževala študentskih dejavnosti in raziskovalnih projektov, kar ji je prineslo priložnost za sodelovanje z uglednimi strokovnjaki s področja psihologije in družinske terapije. Po uspešno zaključenem podiplomskem študiju, sem leta 2006 skupaj z možem, začela z zasebno prakso partnerske in družinske terapije, ki jo vodiva še danes. V tem času se nama je rodil že drug otrok. Štiri leta kasneje pa je prišla še Vita.

Sem mama treh otrok, kar je skozi različne izkušnje starševstva prineslo nove poglede in razumevanje družine, partnerja in otrok.

V letih, ki so sledila, sem delala z različnimi družinami, posamezniki in pari, ki so se soočali z različnimi izzivi in težavami. Med tem časom sem se izpopolnjevala na številnih mednarodnih konferencah in delavnicah, kar mi je omogočilo, da sem razširila svoje znanje in pristope v terapevtskem delu.

Moja praksa se osredotoča na zagotavljanje podpore družinam, parom in posameznikom pri premagovanju različnih težav, kot so komunikacijske težave, vzgojni izzivi, čustvene stiske in partnerski konflikti, prevare, čustvene odtujitve, ločitve in stiske otrok…

Poleg svojega dela kot terapevtka sem tudi predana raziskovalka in avtorica številnih člankov s področja partnerske, družinske terapije in starševstva.