Partnerska/zakonska terapija in družinska terapija  - za osvežitev, krepitev in povezanost vašega odnosa s partnerjem in otroki.

 

Strokoven pristop in izkušnje 

z več kot 9 letno prakso po podiplomski izobrazbi, jo izvajata zakonca (17 let) v Ljubljani in na Ptuju.

 

Preberite več o naši partnerski / zakonski terapiji

 

Predavanja in delavnice za pare in starše - da boste lažje učinkoviteje medosebno komunicirali, se več smejali, se lažje zbližali in povezali. Le ta so zabavna in sproščujoča. Namenjena so vsem, ki želite občasno osvežiti vaš partnerski odnos ali znanje pri vzgoji otrok. Kaj pravijo udeleženci?

 

 

za FB 
 
Kdo sta Sabina in Tomaž Stanovnik?
 
Poročena sta preko 13 let, imata 3 otroke in sta partnerska in družinska terapevta z opravljenim podiplomskim študijem na Univerzi v Ljubljani.
 
Oba se stalno dodatno usposabljata tako v Sloveniji, Evropi kot ZDA,  ter delujeta v skladu z Etičnim kodeksom Združenja zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije.   
Pravkar pišeta knjigo, osredotočeno na partnerske odnose, odnose med starši in otroki, ter na odnos do spolnosti in denarja. 
  

Tomaž Stanovnik

Spec. Zakonske in družinske terapije

Soustanovitelj Zakonskega in družinskega centra Midva 

Ustanovni član in član Združenja zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije

 

Zakonsko in družinsko terapijo - coaching opravlja po relacijski terapiji od leta 2002, ko je opravil podiplomski študij na Ljubljanski Univerzi.

 

Skupaj s Sabino in 2 kolegi iz drugih ZDT centrov je poskrbel, da je leta 2005 ponovno zaživel forum Partnerska in družinska posvetovalnica, ki je v nekaj mesecih na med.over.net-u postal eden najbolj obiskanih forumov v Sloveniji, ki ga še danes obiskuje več tisoč bralcev mesečno. Moderiranje je prepustil Sabini in terapevtom iz drugih 6 centrov.

 

Med domačimi in tujimi podjetji je priznan team building trener-coach in svetovalec, predavatelj in trener za razvoj komunikacijskih, vodstvenih in prodajnih veščin pri čemer v ospredje postavlja odnos do sebe in drugih, ter čustveno inteligentno komunikacijo.

V zadnjih 12 letih je izvedel preko 3.000 ur osebnega coachinga in več kot 1.500 ur skupinskega coachinga, predavanj in delavnic. 

Poleg sistemsko relacijskega pristopa, uporablja tudi nevro-lingvistično programiranje, izkustveno učenje preko zabavnih a poučnih vaj. Njegove delavnice so zabavne, interaktivne, usmerjene v takojšnjo uporabo spoznanj, znanja v praksi

Samostojno kot zunanji poslovni partner podjetja Creatoor d.o.o. in Smiljan Mori Success Systems d.o.o. je usmerjal podjetnike, direktorje, menedžerje, prodajnike in druge posameznike, pare in družine pri osebnem in poslovnem razvoju.

Med njegovimi referenčnimi podjetji so tudi:

Abbott, BSH, Danfoss, DHL, DM, Skupina Doba, Danfoss compressors, GKN driveline, Hypo Alpe Adria, Knauf Insulation, Miška, Iskra Zaščite, Johnson Controls-NTU, Evropska komisija, Metal Ravne, Nama, Merkur, Oriflame kozmetika, Porsche Inter Avto,  Radio HIT, Regeneracija, Registrator,  S.Oliver, Telekom Slovenije, Iskra Bovec, Sika,  Zavarovalnica Triglav, Pozavarovalnica Sava,  Zveza Svobodnih Sindikatov Slovenije, Helios, Fiposor, Remax nepremičnine  in drugi.

 fotografija-tomaz vesela mala
Sabina Stanovnik
Spec. zakonske in družinske terapije
 
Soustanoviteljica in direktorica Zakonskega in družinskega centra Midva
 
Ustanovna članica in članica Združenja zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije.
Sabina se je v svoji karieri osredotočila predvsem na pomoč parom in družinam z individualnim terapevtskim procesom. 
 
Več kot 6 let odgovarja na vprašanja v Partnerski in družinski posvetovalnici - Med.Over.Net forumu, svoje članke objavlja v različnih revijah in odgovarja na vprašanja bralcev. 
 
Skrbi za pripravo zabavnih delavnic, predavanj, razvoj inovativnih pristopov, vaj in uporabnih vsebin, ki jih pari in družine takoj po predavanjih in delavnicah lahko koristijo pri razvoju medosebnih odnosov. Z vsebinami, ki jih razvija skrbi, da posamezniki pridejo v stik s svojo notranjo mojo, odločnostjo ni hkrati s toplino in nežnostjo. 
 
 
 
fotografija-sabina-vesela mala
  

Kontakt: 

Telefon: 030/333-009 

Facebook Spremljajte nas. 

Vprašajte nas

 

 

Aktualno: 

Tomaž Stanovnik je bil povabljen na 2h pogovorno oddajo, ki je bila v živo predvajana na Radiu Sl...

Preberi več->

© 2021 Midva-ZDC • Kopiranje slik in tekstov prepovedano. Tehnična realizacija: Alinet