Partnerska/zakonska terapija in družinska terapija  - za osvežitev, krepitev in povezanost vašega odnosa s partnerjem in otroki.

 

Strokoven pristop in izkušnje 

z več kot 9 letno prakso po podiplomski izobrazbi, jo izvajata zakonca (17 let) v Ljubljani in na Ptuju.

 

Preberite več o naši partnerski / zakonski terapiji

 

Predavanja in delavnice za pare in starše - da boste lažje učinkoviteje medosebno komunicirali, se več smejali, se lažje zbližali in povezali. Le ta so zabavna in sproščujoča. Namenjena so vsem, ki želite občasno osvežiti vaš partnerski odnos ali znanje pri vzgoji otrok. Kaj pravijo udeleženci?

 

 

Kaj pravijo nekateri, ki so se že udeležili naših predavanj in delavnic?

 

 » Na zelo zabaven in slikovit način so bile predstavljene razlike med moškim in ženskim razmišljanjem, katerih poznavanje v tem nezavidljivem pomanjkanju časa, prekomernih obremenitev v službi in doma, še kako pride prav. Predstavljeni so bili predlogi, kako odreagirati na določeno situacijo npr. ko je partner v stiski - kako mu takrat pomagati, mu stopiti naproti, mu dati dovolj prostora, da se izrazi, pomiri in na koncu sprosti. O tem se do sedaj nismo nikjer učili, je pa nujno potrebno, da se učinkovito izogibamo vsakodnevnim čustvenih cunamijem. Predavanje nama je prineslo veliko pozitivnega in predvsem uporabnega za vsakdanje življenje.

Lea in Davorin Žnidarič

»Pred kratkim sva s punco informativno obiskala Tomaževo predavanje na temo partnerstva v katerem je podal zanimive poglede na življenje v dvoje z vidika ženske in moške plati. Tematika je sprožila tudi veliko zanimive interakcije med udeleženci partnerskega dogodka, ki pa je predavanju dalo še dodatno noto. Vsak udeleženec se najde v nekem primeru in prav zanimiv  je bil predavateljev humorni način prikazovanja trenutkov, ki jih doživljata partnerja tokom skupne poti. Tovrstno predavanje priporočam vsem parom ne glede na težave, saj vam bo vsekakor olajšalo življenje v dvoje.

 Ne dovolite si, da poklicni problemi in izzivi postanejo pomembnejši kot osebni v zvezi s partnerjem.«

Mitja Brodnjak

 

»Predavanje g. Tomaža družinskega terapevta je bilo nekaj , kar te navduši, povsem nekaj novega. Ozračje v prostoru je bilo sproščeno, sodelovanje navzočih nad vsemi pričakovanji, tema in samo predavanje  pa skozi zabavo slišati sporočila, kako lahko z majhnimi spremembami v odnosu do partnerja rešimo še tako zapletene probleme odlično. Stvari so potem veliko lažje in spremembe hitre. Ne zatiskajmo si oči, pustimo si pomagati, ko je še čas za to.Hvala za misli, napotke in spoznanja, ki nas delajo boljša.  

Priporočava tako parom, ki so na začetku, kot na sredi poti, zaradi takojšnjega napredka. Še prideva.«

Tatjana in Andrej Rutar.

 

»Tomaž Stanovnik na svojih delavnicah z svojo močno energijo vživljanja v situacije družinske dinamike zelo nazorno prikaže, kako lahko oba partnerja poiščeta nove načine, da se ponovno povežeta med seboj. Prav tako predstavi tudi vzroke za nerazumevanje komunikacije med moškim in žensko, kar izhaja iz razlike v možganski zasnovi obeh spolov.«

 Maja Erjavec

       

Kontakt: 

Telefon: 030/333-009 

Facebook Spremljajte nas. 

Vprašajte nas

 

 

Aktualno: 

Tomaž Stanovnik je bil povabljen na 2h pogovorno oddajo, ki je bila v živo predvajana na Radiu Sl...

Preberi več->

© 2021 Midva-ZDC • Kopiranje slik in tekstov prepovedano. Tehnična realizacija: Alinet