Partnerska/zakonska terapija in družinska terapija  - za osvežitev, krepitev in povezanost vašega odnosa s partnerjem in otroki.

 

Strokoven pristop in izkušnje 

z več kot 9 letno prakso po podiplomski izobrazbi, jo izvajata zakonca (17 let) v Ljubljani in na Ptuju.

 

Preberite več o naši partnerski / zakonski terapiji

 

Predavanja in delavnice za pare in starše - da boste lažje učinkoviteje medosebno komunicirali, se več smejali, se lažje zbližali in povezali. Le ta so zabavna in sproščujoča. Namenjena so vsem, ki želite občasno osvežiti vaš partnerski odnos ali znanje pri vzgoji otrok. Kaj pravijo udeleženci?

 

 

VPRAŠALNIKI ZA UPORABNIKE PARTNERSKE IN DRUŽINSKE TERAPIJE

Dobrodošli na strani za izpolnjevanje vprašalnikov za uporabnike partnerske in družinske terapije.

Z izpolnjevanjem vprašalnikov nam boste pomagali tudi bolje razumeti vas in vaše odnose. Čeprav je izpolnjevanje vprašalnika povsem prostovoljno in ni pogoj za obiskovanje terapije, vas vseeno prosimo, da sodelujete, saj so vaši odgovori zelo pomembni. Podatki bodo obdelovani v skladu z zakonom in etičnim kodeksom ter tako, da razen vašega terapevta nihče ne bo vedel, kateri odgovori pripadajo prav vam. Za izpolnjevanje kliknite na naslov določenega vprašalnika.

Začetni vprašalnik        

Začetni vprašalnik je namenjen enkratnemu izpolnjevanju – na začetku obdobja obiskovanja terapije. Vsebuje nekaj splošnih vprašanj o vas, terapiji, vaših težavah, vaši izvorni družini in sedanjih odnosih. Izpolnjevanje vam bo vzelo približno 10 do 20 minut.

Začetni-končni vprašalnik

Začetni-končni vprašalnik je namenjen izpolnjevanju na začetku obdobja obiskovanja terapije, potem pa še enkrat na koncu obdobja obiskovanja terapije. Vsebuje vprašanja o vašem ravnanju s čustvi. Izpolnjevanje vam bo vzelo približno 3 do 5 minut.

Vmesni-končni vprašalnik

Vmesni-končni vprašalnik je namenjen izpolnjevanju vsaj enkrat med (znotraj) obdobja, ko boste obiskovali terapijo (po možnosti pa čim več krat, lahko kar vsak teden, v roku 24 ur pred naslednjim terapevtskim srečanjem) in enkrat na koncu tega obdobja. Vsebuje krajšo verzijo prvega sklopa. Izpolnjevanje vam bo vzelo približno 3 do 6 minut.

 

Če imate še kakršnokoli vprašanje v zvezi s tem, se prosimo obrnite na vašega terapevta.

Projekt poteka v okviru Združenja zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije.
Vodja projekta:
                dr. Robert Cvetek, spec. zak. in druž. terapije,

 

predsednik strokovnega sveta Združenja zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije


 

 

 

 

Kontakt: 

Telefon: 030/333-009 

Facebook Spremljajte nas. 

Vprašajte nas

 

 

Aktualno: 

Tomaž Stanovnik je bil povabljen na 2h pogovorno oddajo, ki je bila v živo predvajana na Radiu Sl...

Preberi več->

© 2021 Midva-ZDC • Kopiranje slik in tekstov prepovedano. Tehnična realizacija: Alinet