{text}

Rad bi gledal ženo, kako seksa z drugim

Naj povem, da navidezno imam popoln zakon, pač družina, redne službe, reden sex, pridni otroci... Imam ženo zelo rad, vse bi naredil zanjo in tudi sam dobivam isto nazaj nadpovprečno. Ampak po 10ih letih si želim malo čudnih stvari v postelji, namreč že od nekdaj me itak v postelji najbolj vzburja ženin užitek, zato tudi velikokrat doživiva skupaj orgazem, saj ko njej začne prihajat se tudi sam... blalal nima veze to zdej... 

Želim si tretjo osebo v posteljo, želim gledati ženo kako jo nekdo obdeluje in da pri tem uživa, to bi ji dal za nagrado 10 letnega zakona, ker je bilo vse tako kot mora, pa še meni bi bilo cool. 
Ampak se bojim, kako bi ona na ta predlog odreagirala. Kaj če bo rekla a si ti fuknjen? 
Ne vem, jest imam svojo ženo najraje na svetu in tudi če bi kdaj karkoli naredil "spornega" jo ne bi zapustil. Ne vem, kakšne misli imate ženske glede tega? 
Rad bi gledal ženo kako uživa in če bi ji bilo to všeč še toliko bolje. Bojim se, da me ne bo razumela.

Lepo pozdravljeni,

prvo in osnovno vodilo dobrega partnerskega odnosa je v tem, da veš kaj partner resnično potrebuje, ima rad, si želi ter da ga v tem čutiš. Vaše fantazije so, glede na vaše dvome, samo vaše in bi kot darilo bile nekaj, kar si vi želite, ne žena. Sprašujem se, ali so to zgolj fantazije, ali bi dejansko bili zmožni gledati ženo z drugim? Morda pa je to res nekaj, kar vi čutite in vam je v redu, vsekakor pa preverite, če je to v redu tudi vaši ženi. Ljudje smo različni, imamo različne potrebe, poglede na svet, želje, fantazije, s čimer ni prav nič narobe, dokler ne vstopimo predaleč v svet drugega, ga morda celo razvrednotimo in prizadenemo. 
Povejte ženi o svojih fantazijah, kar pa še ne pomeni, da jih ona mora tudi živeti. Vsekakor pa, bolj kot boste fantazirali v to smer, bolj bo ta svet postajal realen za vas in sprejemljiv. s časoma se meja med prej, ko je bilo to za vas nesprejemljiivo in trenutkom, ko je to nekaj sprejemljvega popolnoma zabriše. To je razlog, da ljudje počno vse mogoče, od prostitucije, do najbolj neumnih stvari, ker postane ta svet normalen. Če vprašate žensko, ki živi od prostitucije, zakaj to počne, bo odgovorila: "Kaj pa je s tabo narobe, saj to vsi počnejo, kje pa ti živiš?" 
Svet, ki ga živimo in vanj verjamemo postane naš lasten svet, s časoma več ne vidiš, da obstaja še kaj drugega. Včasih je smiselno razmisliti kam se podajamo, ker drugačen svet, lahko pomeni zelo visoko ceno za zakon, v kolikor ga partner ne čuti na način, kot vi. Vsekakor, če boste dolgo fantazirali, boste nekega dne tam pristali in če to ni sprejemljiv za vašo ženo, se bo težko strinjala z vami, torej zavedati se morate posledic, če vstopite v odnose, kjer ima spolne odnose več ljudi hkrati. Tukaj se spremeni tudi dinamika vajinega partnerskega odnosa. Ni samo seks v troje, je veliko več, sega v vajin čustveni svet, bližino med vama, zaupanje, varnost, vse to med vama dobi drugačne okvirje. Vprašajte se, ali ste resnično sposobni ženo gledati z drugim in ohraniti topel, zrel in lep odnos, kjer je zaupanje, varnost, toplina in pripadnost? 
Pogovorite se z ženo, kajti dokler so to le fantazije, jih bo morda celo razumela. Občutek pa imam, da vas zelo dobro pozna in vas sploh ne bo jemala resno. 
Vse dobro vam želim in srečno.
Sabina Stanovnik 
spec. Zakonske in družinske terapije 
Midva - Zakonski in družinski center 
(Ljubljana in Ptuj) 
Telefon: 030/333-009 
E-pošta: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
http://www.midva.si

Kontakt: 

Telefon: 030/333-009 

Facebook Spremljajte nas. 

Vprašajte nas

 

 

{introtext:100}{readmore:Preberi več->}

© 2022 Midva-ZDC • Kopiranje slik in tekstov prepovedano. Tehnična realizacija: Alinet