{text}

Mož ima težave z velikostjo svojega penisa

Potrebujem nasvet. Iščem terapevta za mojega partnerja. Ima namreč težave s svojo samopodobo oz. s velikostjo svojega premoženja (tako kot žal premnogo moških). Ne pomaga da se postavljam na glavo ko mu skušam dopovedati da se se moti. V njem je zadeva preveč zakoreninjena. Sedaj je začel razmišljati o operaciji ki pa je definitivno ne potrebuje (+ to da to lahko prinese še več težav kot jih že ima). Potrebuje le ureditev misli. Nekajkrat sem mu omenila da naj poskus še s psihologom, naj poskusi na ta način najti svojo srečo in končno je pristal na to. 

Sedaj pa ne vem kako naj najdem dobrega terapevta, oz. kje sploh naj iščem, kam naj se obrnem. Potrebuje kakšno napotnico od svojega zdravnika ali kako gre to?

Toplo pozdravljeni, 


vaš mož ne potrebuje operacije, temveč pogovor in občutek da je sprejet, zaželen, predvsem pa občutek, da vas zadovolji in da uživate z njim v spolnosti.
 
Spolnost je del odnosa in odraža globino, s katero zmoreta začutiti drug drugega.
 
Pokličete lahko na tel. št. 030333007 (Tomaž), center Midva, kjer se lahko pogovorita z mojim možem, ki dela z menoj na centru, v kolikor bi morda bilo vaše možu lažje, da govori o svojih težavah z moškim.
 
Pridita oba, ker so občutja, ki jih nosi vaš mož, del vajinega odnosa, to je vajin problem, ne samo njegov in vi lahko veliko doprinesete k temu, da vama je lepo drug ob drugem in se počutita varno. predvsem pa je pomembno, da se vzajemno začutita in razumeta drug drugega v tem kar doživljata, v občutjih, ki jih nosita ter strahovih, ki jih imata.
 
Vse dobro vama želim in srečno.
Sabina Stanovnik
 
spec. Zakonske in družinske terapije
 
Midva - Zakonski in družinski center
 
(Ljubljana in Ptuj)
 
Telefon: 030/333-009
 
E-pošta:
 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
http://www.midva.si

Kontakt: 

Telefon: 030/333-009 

Facebook Spremljajte nas. 

Vprašajte nas

 

 

{introtext:100}{readmore:Preberi več->}

© 2022 Midva-ZDC • Kopiranje slik in tekstov prepovedano. Tehnična realizacija: Alinet