Spoznala sva se pri devetnajstih letih in se po šestih letih tudi poročila. Rodili so se nama trije otroci, v tem času pa sva dokončala tudi specialistični podiplomski študij partnerske in družinske terapije. Po sedaj že 27 letih skupnega življenja in izkušnjami starševstva, pomagava parom in družinam do bližine in povezanosti, ki sva jo kljub vzponom in padcem ves čas iskala v odnosu. Drug od drugega sva se učila, učilo pa naju je tudi življenje in po vseh teh letih lahko rečeva, da je najin odnos topel, razumevajoč in nežen, to pa je najverjetneje cilj vsakega dobrega odnosa. Učili pa so naju tudi pari in družine, ki so naju v vseh teh letih obiskali v terapiji. Iskreno sva hvaležna za vse izkušnje, ki ste jih delili z nama, ker z vsako izkušnjo, ki ste jo vnesli v najino življenje sva se gradila in spoznavala odnose in drug drugega. Včasih kdo reče, da sva drugačna od drugih, iskreno mislim, da sva zelo podobna vsem drugim parom, drugačna sva samo v načinu, kako vidiva drug drugega, kar naredi odnos svojski in edinstven. In ravno to izkušnjo poskušava prenesti parom v stiskah, ki naju obiščejo.

Sabina Stanovnik

Spec. zakonske in družinske terapije

Tomaž Stanovnik

Spec. Zakonske in družinske terapije

Sabina Stanovnik

Spec. zakonske in družinske terapije
 
Soustanoviteljica in direktorica Zakonskega in družinskega centra Midva
 
Ustanovna članica in članica Združenja zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije.
Sabina se je v svoji karieri osredotočila predvsem na pomoč parom in družinam z individualnim terapevtskim procesom. 
 
Več kot 6 let odgovarja na vprašanja v Partnerski in družinski posvetovalnici – Med.Over.Net forumu, svoje članke objavlja v različnih revijah in odgovarja na vprašanja bralcev. 
 
Skrbi za pripravo zabavnih delavnic, predavanj, razvoj inovativnih pristopov, vaj in uporabnih vsebin, ki jih pari in družine takoj po predavanjih in delavnicah lahko koristijo pri razvoju medosebnih odnosov. Z vsebinami, ki jih razvija skrbi, da posamezniki pridejo v stik s svojo notranjo mojo, odločnostjo ni hkrati s toplino in nežnostjo. 

Tomaž Stanovnik

Spec. Zakonske in družinske terapije

Soustanovitelj Zakonskega in družinskega centra Midva 

Ustanovni član in član Združenja zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije

Zakonsko in družinsko terapijo – coaching opravlja po relacijski terapiji od leta 2002, ko je opravil podiplomski študij na Ljubljanski Univerzi.

Skupaj s Sabino in 2 kolegi iz drugih ZDT centrov je poskrbel, da je leta 2005 ponovno zaživel forum Partnerska in družinska posvetovalnica, ki je v nekaj mesecih na med.over.net-u postal eden najbolj obiskanih forumov v Sloveniji, ki ga še danes obiskuje več tisoč bralcev mesečno. Moderiranje je prepustil Sabini in terapevtom iz drugih 6 centrov.

Med domačimi in tujimi podjetji je priznan team building trener-coach in svetovalec, predavatelj in trener za razvoj komunikacijskih, vodstvenih in prodajnih veščin pri čemer v ospredje postavlja odnos do sebe in drugih, ter čustveno inteligentno komunikacijo.

V zadnjih 12 letih je izvedel preko 3.000 ur osebnega coachinga in več kot 1.500 ur skupinskega coachinga, predavanj in delavnic. 

Poleg sistemsko relacijskega pristopa, uporablja tudi nevro-lingvistično programiranje, izkustveno učenje preko zabavnih a poučnih vaj. Njegove delavnice so zabavne, interaktivne, usmerjene v takojšnjo uporabo spoznanj, znanja v praksi

Samostojno kot zunanji poslovni partner podjetja Creatoor d.o.o. in Smiljan Mori Success Systems d.o.o. je usmerjal podjetnike, direktorje, menedžerje, prodajnike in druge posameznike, pare in družine pri osebnem in poslovnem razvoju.

Med njegovimi referenčnimi podjetji so tudi:

Abbott, BSH, Danfoss, DHL, DM, Skupina Doba, Danfoss compressors, GKN driveline, Hypo Alpe Adria, Knauf Insulation, Miška, Iskra Zaščite, Johnson Controls-NTU, Evropska komisija, Metal Ravne, Nama, Merkur, Oriflame kozmetika, Porsche Inter Avto,  Radio HIT, Regeneracija, Registrator,  S.Oliver, Telekom Slovenije, Iskra Bovec, Sika,  Zavarovalnica Triglav, Pozavarovalnica Sava,  Zveza Svobodnih Sindikatov Slovenije, Helios, Fiposor, Remax nepremičnine  in drugi.